In 1997 ben ik op de Van Oldenbarneveltstraat in Nijkerk ter aarde gekomen en sindsdien ben ik hier, op een klein uitstapje naar Zweden na, woonachtig. Ik woon met twee huisgenoten in het centrum van Nijkerk en geniet ervan om met vrienden een bezoek te brengen aan de lokale horeca.

Ik ben opgegroeid met het idee dat iets doen voor een ander ook bijdraagt aan jouw eigen geluk. Dit is dan ook een van de redenen dat ik al ruim tien jaar vrijwillig scheidsrechter ben bij V.V. Sparta Nijkerk, de club waar ik zelf ook voetbal in de breedtesport.

Doordeweeks werk ik op opdrachtbasis in de financiële sector. In deze functie heb ik gewerkt in het expertisecentrum hypotheken bij de afdeling Advies & Service voor ABN AMRO Hypotheken Groep en nu werk ik als hypotheekacceptant bij De Volksbank. Hiervoor heb ik in de digitale marketing gewerkt. Mijn carrière is echter begonnen bij Albert Heijn Nijkerk waar ik veel mensen heb leren kennen.

In 2017 ben ik lid geworden van de VVD. Ik ben in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 aangehaakt bij het campagneteam. Na de verkiezingen ben ik als fractie-assistent betrokken gebleven en campagneleider geworden. Ik heb bewust gekozen voor een lagere plek op de lijst omdat ik mijn focus wil houden op mijn carrière en sociale activiteiten.