Wie ben ik

Mijn naam is Marja Willems en ik ben geboren en getogen in Nijkerkerveen. Tot 6 jaar geleden was ik woonachtig in Nijkerkerveen en nu in Nijkerk.

Velen kennen mij vanuit gezondheidscentrum de Nije Veste waar ik 5 jaar werkzaam was. Mijn opleiding tot leefstijlcoach en de opleiding Nieuwerwets verbindend werken hebben mijn blik nog meer verruimd.

Mijn aandacht gaat uit naar het geestelijk en lichamelijk welzijn van mensen. Het één

kan niet zonder het ander en samen zijn we één.

Waar sta ik voor

  • Toekomstgericht denken
  • Samenwerken en verbinden
  • Gelijke kansen
  • Vrijheid in brede zin, zolang je een ander daarmee niet schaadt

Met mijn nuchtere kijk op het leven met daarnaast mijn sociaal inlevingsvermogen wil ik van betekenis zijn voor de mensen om me heen. Door mezelf, na ruim 1,5 jaar lang als lid van de steunfractie actief te zijn, beschikbaar te stellen als raadslid. Ik ben te vinden op plek nummer 4 op de lijst van de VVD.

Veranderen

Ik kan de wereld niet ineens veranderen maar ik wil wel mijn steentje bijdragen om in de gemeente Nijkerk van betekenis te zijn in de huidige maatschappij. Want dat we moeten veranderen en anders moeten gaan denken, is een feit. Dat geldt voor meerdere domeinen als gezondheidszorg, klimaat maar ook de woningbouw en niet te vergeten de gelijke kansen en vrijheid voor iedereen.

Vaardigheden

Ik ben actief betrokken door mijn voormalige en huidige werkzaamheden bij het anders kijken naar gezondheid. We repareren gezondheidsschade terwijl we ook kunnen focussen op meer gezondheid in het algemeen. Want we willen graag een gemeente maar ook een land waar iedereen toegang houdt tot goede zorg.

Maar ook door mijn actieve rol bij het uitzetten of helpen uitzetten van programma’s zowel lokaal, regionaal als landelijk ten behoeve van het geestelijk en lichamelijk welzijn van mensen, heb ik veel ervaring opgedaan.

RollatorFit en Positief Nijkerk zijn lokaal de bekendste voorbeelden hiervan. Ook heb ik actief meegewerkt aan iPH (Institute for Positive Health).

Daarnaast ben ik 2 jaar lang actief geweest als vrijwillig budgetcoach (niet in de gemeente Nijkerk).