Mail: Rvanhussel@hotmail.com
Tel: 0621887990

Ik ben een geboren en getogen Nijkerker, getrouwd en vader van twee kinderen. Met een bedrijfskundige-, financiële achtergrond ben ik werkzaam als manager Finance & Control (CFO) bij de WilgaerdenLeekerweidegroep. Een recent gefuseerd organisatie die zich in West-Friesland bezighoudt met Gehandicaptenzorg met bijna 3.000 medewerkers en ongeveer 1.400 vrijwilligers.  Daarnaast ben ik sinds 2019 commissaris bij Sport- en cultuurbedrijf Interactie BV in Ermelo. Naast mijn werk ben ik verder altijd actief geweest binnen het Nijkerkse verenigingsleven zoals binnen de Lions club Nijkerk, Tafeltennisvereniging REGA en V.V. Sparta Nijkerk.

Vanaf 2010 maak ik deel uit van de fractie van de VVD, waarvan van 2014-2019 als gemeenteraadslid. Mede doordat ik voor dat ik binnen de zorg werkzaam werd ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen en voor decentrale overheden waardoor ik vooral een generalist ben. Vaak liggen daarbij de accenten op sport, bedrijfsvoering- en financiën, samenwerkingsverbanden en natuurlijk zorg en vooral ouderenhuisvesting bijgekomen. Verder ben ik makkelijk benaderbaar en krijgt u altijd een luisterend oor en antwoord op uw vragen. Velen van u weten mij te vinden en hebben hier gebruik van gemaakt, blijf dit vooral doen!

Graag zet ik mij in voor VVD Nijkerk-Hoevelaken omdat die partij in Nijkerk het best bij mij past. Ik denk altijd in kansen en wat mensen kunnen. Daarnaast kunnen de meeste mensen heel goed zelf beslissen wat ze wel of niet willen. Dit past uitstekend bij de beginselen van de VVD. Daarnaast is de Nijkerkse VVD een sterke lokale partij met haar wortels diep in de samenleving. Een echte lokale volkspartij die ondernemingszin en een sociaal gezicht combineert. Daar voel ik mij in thuis.