Mail: raad@nijeboer.tv
Tel: 0613863436

Geboren in het Gooi en na diverse verhuizingen woon ik vanaf 2001 samen met mijn man in de wijk Corlaer in Nijkerk. Ik heb als Verpleegkundige, Praktijkopleider en Opleidingsadviseur in diverse ziekenhuizen gewerkt. In Nijkerk heb ik als Coördinator Vrijwilligers in het hospice gewerkt. Daarbij werk ik al enige jaren als zelfstandig trainer & coach.

In diverse vrijwilligersfuncties ben ik actief of actief geweest. Zoals van Lionsclub Nijkerk, waarvan leden graag in actie komen voor goede doelen, het organiseren van projecten om fondsen te werven, ondersteuning van maatschappelijke organisaties met het delen van kennis en ervaring of het leveren van man-/vrouwkracht.

In 2013 was ik medeoprichter en later voorzitter van Stichting Drakenbootrace Nijkerk.

Als ambtsdrager Gereformeerde Kerk Nijkerk (PKN), eerst actief in de functie van ouderling, vervolgens als eerste vrouwelijke voorzitter Kerkenraad en later als diaken.

Varen met vrienden op onze boot vind ik een ontspannen bezigheid. De Zeil- en Motorbootvereniging De Zuidwal is hiervoor onze thuisbasis. Ik mag ook graag tennissen met een aantal vriendinnen bij tennisvereniging Sparta.

Door bovengenoemde activiteiten heb ik een groot sociaal netwerk opgebouwd.

Mijn man was ondernemer. Het installatiebedrijf voor hoteltelevisies was voor 11 jaar in Nijkerkerveen en is vanaf 2018 in Nijkerk gevestigd, hierdoor voelen wij ons verbonden met zowel Nijkerkerveen als met Nijkerk. Sinds 2020 hebben wij een ruwharige teckel die James heet.

Voor de VVD Nijkerk-Hoevelaken heb ik mij vanaf 2013 eerst als bestuurslid en later als steunfractielid ingezet. In 2018 ben ik na de verkiezingen met voorkeursstemmen in de gemeenteraad gekomen.

Ik vind het belangrijk dat we zorg hebben voor mensen en hulp bieden aan hen die dit kunnen gebruiken als het in hun leven even iets moeilijker gaat. Wat ik belangrijk vind is dat er een vrijheid bestaat voor alle mensen, waar iedereen zich kan ontwikkelen en daarin gelijke kansen krijgt. Vrijheid en democratie voor iedereen maar wel met eigen inzet en verantwoordelijkheid naar kunnen.

Als raadslid vind ik het een uitdaging om aan de slag te gaan met voor Nijkerk belangrijke thema’s zodat het prima leven is in onze gemeente. Vanuit mijn werkervaring wil ik specifiek een bijdrage leveren aan het Sociaal Domein en Veiligheid, maar ook de Vrijetijdseconomie heeft mijn interesse. Om mijn raadswerk goed te kunnen doen ontmoet ik graag inwoners en hoor ik graag wat hen bezighoudt. Deze raadsperiode ervaar ik, ondanks de Corona beperkende maatregelen, als zeer waardevol.