Mail: markvdstelt@hotmail.com
Tel: 0631501217

Mark van der Stelt, aangenaam! Ik ben al mijn hele leven woonachtig in het gezellige Nijkerk. Sinds twee jaar woon ik met twee vrienden in het centrum van Nijkerk. Op jonge leeftijd was ik al een ‘bezige bij’ en heb ik vanuit huis meegekregen dat niet alles zomaar aan komt waaien.

Jeugd en sport
In mijn jeugd ben ik altijd actief geweest binnen verschillende verenigingen in Nijkerk. Zo heb ik op scouting gezeten, gejudood bij Rebel en gebasketbald bij Sparta. Vervolgens ben ik op mijn 15e gaan werken bij de Albert Heijn. Door meer de focus te leggen op mijn studie en carrière, ben ik mijn sportactiviteiten gaan voortzetten in de sportschool en zaalvoetbal ik in een vriendenteam.

Werk en vrije tijd
Momenteel ben ik werkzaam als projectmanager bij Brouwer Technology in Nijkerk. Hier ben ik verantwoordelijk voor meerdere projecten binnen de railindustrie. Denk hierbij aan kwaliteit, research and development en het verbeteren van interne bedrijfsprocessen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de lokale horeca met vrienden en loop ik door de prachtige natuur dat Nijkerk te bieden heeft.

Mijn stem binnen VVD Nijkerk Hoevelaken
Sinds 2018 ben ik lid geworden van de VVD. In 2019 heb ik mij aangesloten bij de lokale VVD in Nijkerk Hoevelaken, omdat ik vind dat de jonge generatie een stem moet krijgen in de gemeenteraad. Nijkerk is aan het verjongen en groeien, daarom is het belangrijk dat de belangen van deze groep mee worden genomen in de gemeenteraad.

Onderwerpen waar ik mij sterk voor maak

  • Huidige woonvraag en starters
  • Sporten bij sportvereniging voor iedereen mogelijk maken
  • Verbeteren van processen binnen de gemeente Nijkerk, zoals aanvragen vergunning of rijbewijs

Heb je ideeën of wil je sparren over een van de hierboven benoemde onderwerpen, neemt contact met mij op, zodat we het erover kunnen hebben!