Man van een mooie vrouw en vader van drie mooie zonen.

Oorspronkelijk opgegroeid in Baarn en na omzwervingen in Den Bosch, Den Haag en diverse plekken in Amersfoort geland in Hoevelaken.

Na mijn opleiding Elektronica in Hilversum en bijna een jaar als dienstplichtig radiomonteur ben ik “terecht” gekomen in de wereld van ICT en data.
Ik ben daar nog steeds mee bezig. Ik heb me mogen ontwikkelen van jongste bediende naar projectleider, manager, directeur en partner. In deze functies was ik actief op het snijvlak van data en organisatie. Binnen de overheid onder meer in de strafrechtketen en allerhande instanties in de jeugdzorg. In het bedrijfsleven heb ik mogen meewerken aan oplossingen voor banken, uitgevers en wat we nu webwinkels zouden noemen. Vanaf 2015 heb ik samen met twee compagnons bedrijven opgericht op het gebied van verduurzaming. Daarbij was mijn kennis van data een pre, al heb ik ook mijn elektronica kennis weer kunnen toepassen. In die tijd heb ik ook wel eens op een dak gestaan om zonnepanelen te plaatsen. Ik ben zeer trots op Zonatlas.nl waarmee iedereen in Nederland kan zien wat de potentie van hun dak is om energie op te wekken met zonnepanelen.

Privé besteden we veel tijd aan sporten, de kinderen en mijn vrouw heel actief. Ik ben meer de facilitator van onze drie zonen, één voetbalt en de andere twee wielrennen en veldrijden. Daar tussendoor fiets ik zelf graag, op de mountainbike of wielrenfiets. Een deel van mijn vrijetijd besteed ik aan Wieler Vereniging Eemland, ik zit daar in het bestuur en proberen samen met de andere bestuurders wielrennen mogelijk te maken voor een groter publiek.

Waarom op de lijst? Daar zijn meerdere redenen voor. De belangrijkste wil ik met jullie delen:

  1. Als je ergens wat van vindt dan moet je er ook zelf wat aan doen;
  2. De omgeving waar je in woont bepaalt een groot deel van je levensgeluk. Ik kwam erachter dat ik vooral bezig was met activiteiten in andere delen van het land. Door me gericht in te zetten wil ik bijdragen aan een mooiere omgeving waarin we leven;
  3. Er is nog heel veel wat ik niet weet over de besturing van een gemeente, dat wil ik heel graag leren;
  4. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan met verduurzaming van woningen. Verduurzaming is zeker niet het belangrijkste onderwerp voor de gemeente. Het is echter wel een relevant onderwerp. Mijn ervaringen wil ik graag inzetten om verduurzaming voor iedereen mogelijk te maken.

Wat wil ik dan bijdragen?

Ik sta op plek 12, ik had het liefst nog wat lager gestaan? Waarom?
Ik ben “nieuw” binnen in deze mooie gemeente, ik ben nieuw in gemeente bestuur en ik ben dan wel meer dan 15 jaar lid van de VVD maar dat wil niet zeggen dat daarmee alle kennis aanwezig is om hoog op de lijst te staan.  Zoals ik al schreef, ik zet me graag in op het verduurzamingsvraagstuk, daar ligt mijn passie. Natuurlijk zal ik ook anderen ondersteunen bij andere onderwerpen en ben ik graag het luisterend oor voor de mensen in mijn omgeving.