Mijn naam is Simon Ubels en ik woon vanaf mijn 10e in Nijkerk. Een aantal jaar geleden ben ik binnen Nijkerk verhuist en momenteel woon ik in de prachtige binnenstad van Nijkerk. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de Automotive branche en ben ik actief binnen vv Sparta Nijkerk. Ik hou van reizen en als het even kan stap ik graag op de racefiets en ontdek ik elke rit weer iets meer van de omgeving.

Ik heb de VVD in de gemeente Nijkerk de afgelopen jaren zien knokken voor hun plannen en idealen. Ik ben trots dat ik vanuit de steunfractie daar mijn (geringe) bijdrage aan heb kunnen leveren. Ik heb mij onder andere hard gemaakt voor een verruiming van de regels rondom de startersleningen voor jongeren om jongeren en starters meer kansen te geven op een woning.

Bij de verkiezingen in 2022 hebben wij met de lokale VVD een prachtig thema aan ons programma gegeven. ‘Nijkerk, een gemeente om van te houden’. Dat is iets waar ik mij in kan vinden. Ik kan echt genieten van de Nijkerkse buitengebieden, en dat is iets waar we trots op mogen zijn. De zonsopgang in de polder bij het Nekkeveld of het stoomgemaal is daarbij echt een aanrader. Of denk aan de voorjaarsloei in het buitengebied van Appel. Pak de fiets of wandel door een van onze buitengebieden, elke keer zie je weer iets nieuws.

Naast de buitengebieden is Nijkerk ook een fijne gemeente om in te wonen. En dat willen we graag zo houden. De komende jaren gaan we er voor zorgen dat mensen in de gemeente Nijkerk blijven houden van de gemeente. Hierbij is wonen en mobiliteit een groot thema. We willen zorgen voor een passend woningaanbod voor onze inwoners en dan het liefst meer dan 250 nieuwbouwwoningen per jaar. Hiermee willen we onze inwoners kunnen bedienen in een gevarieerd aanbod, waardoor we kunnen zorgen voor een gezonde doorstroom. Ook liggen er kansen voor prachtige nieuwbouwplannen op verschillende inbreidingslocaties.

Met een goede mobiliteitsvisie, waar de VVD zich al jaren hard voor maakt, bereiden we ons goed voor op de toekomst. Doe jij met ons mee?